Gezond eten

 

Je lichaam is een wonderbaarlijke chemische fabriek die je dagelijks in staat stelt om te leven.  Er vinden in dat lichaam allerlei processen plaats en die processen hangen vaak nauw met elkaar samen. Hoe meer je lijf in balans is, des te beter verloopt de stofwisseling in je lijf en des te fijner voel je jezelf.  Dan heb je meer energie en het kan zelfs uitmaken of je de wereld een beetje zonnig kunt bekijken of niet.  Ik ben zelf erg onder de indruk wat je met gezonde voeding bij jezelf kunt bewerkstelligen en ik zet me ervoor in om ook anderen hiermee bekend te maken. Het is voor mij een uitdaging om die informatie zodanig over te brengen, dat de ander er zelf mee uit de voeten kan.

 

Op het gebied van gezond eten werk ik, als verpleegkundige en coach, samen met Amber Albarda aan een online Coach en Kookprogramma.  Dat is een groep op Facebook waar je lid van kunt worden en de deelnemers krijgen tips, recepten en kunnen er terecht met hun vragen.  Kijk voor meer informatie op:  http://www.amberalbarda.nl/

 

Gezonde voeding had ook mijn aandacht tijdens mijn werk als jeugdverpleegkundige en ik ben er nog steeds druk mee in mijn werk bij JOGG Putten. Kijk voor meer informatie de tab verpleegkundige/coach van deze website.